Mitä etuja saat yhdistämällä lainasi?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa vanhojen lainojen takaisinmaksua tarpeeksi suuren uuden lainan avulla. Tämä menetelmä voi tarjota monia etuja, joiden avulla säästät rahaa joka kuukausi. Jos sinulla on useita lainoja, niistä koituu koron lisäksi muitakin kuukausittaisia tai vuosittaisia kustannuksia. Yhdistämällä lainat voit vähentää ylimääräisiä kustannuksia, sillä yhden suuremman lainan korko on usein matalampi kuin useamman pienemmän lainan korko. Lisäksi lainojen ja kuukausikustannuksien seuraaminen yksinkertaistuu.

Kun yhdistät kaikki lainasi ja luottosi yhteen lainaan, sinun tarvitsee seurata ainoastaan tämän yhden lainan kehityksiä. Samalla olet tekemisissä vain yhden lainanantajan kanssa, eikä taloutesi vaikuta enää yhtä sekavalta. Suuren lainan avulla voit joskus jopa neuvotella maksuehdoista lainanantajan kanssa, mikä voi johtaa todellisen vuosikoron alennukseen. Lainoja yhdistämällä saat siis paremman yleiskatsauksen veloistasi ja usein myös matalammat kustannukset.

Yllämainittujen etujen lisäksi yhdistetty laina voi myös lyhentää maksuaikaa. Korkoa alentamalla sinulla on varaa maksaa laina takaisin nopeammin, ja näin pääset velattomaksi aikaisemmin. Ota yhteyttä yhdistetyn lainasi lainanantajaan halutessasi muuttaa maksusuunnitelmaasi. Itse hakemus on yleensä samankaltainen kuin tavallisen lainan kohdalla, eli koko prosessi voi olla hoidettu muutaman arkipäivän sisällä. Suosittelemme hakemaan yhdistelmälainaa, jotta voit tarkistaa alenevatko kustannuksesi. Hakemus on maksuton ja sitomaton kaikilla lainanantajilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *